Menu 1

Borssimenu

Borssikeittoa (vegaani), smetanaa, kaalipiirakka.
Pokrovan makea kahvileipä ja kahvi/tee

20,00 €

Menu 2

Lohimenu

Lohta moskovalaiseen tapaan, tilli-smetanakastiketta.
Pokrovan makea kahvileipä ja kahvi/tee

26,00 €

Menu 3

Pozarskymenu

Pozarskyn kyljykset, muhennettua perunaa.          
Pokrovan makea kahvileipä ja kahvi/tee

26,00 €

Menu 4

Herkkutattikeitto  
Lohta moskovalaiseen tapaan, tilli-smetanakastiketta.
Pokrovan makea kahvileipä ja kahvi/tee

37,00 €

Ruokailuun liittyvää tietoa

Yllä oleviin menuihin kuluu talon mehu tai muu juoma.  Tuotteemme ovat laktoosittomia. Vierailijat voivat tilata esim. pienen pullon (18.7cl) talon valko- tai punaviiniä hintaan 9,00 € .Trapesassamme on A-oikeudet. Viinistä tulee ilmoittaa etukäteen jotta voimme varautua tilauksiin.

Suosittelemme lämpimästi yllä olevia menuita ryhmällenne, minimiryhmäkoko tulee olla väh. 20 henkilöä, ruokasaliin mahtuu 49 ruokailijaa ja viereiseen kabinettiin max. 11 hlöä.

Yli 30 henkilön ryhmässä 1 henkilö (esim. kuljettaja) ilmainen ja yli 50 henkilön ryhmässä 2 henkilöä ilmaiseksi. Koko ryhmälle menun tulee olla yhtenäinen, erikoisruokavalioissa 5 euron lisämaksu per henkilö (esim. gluteiiniton, maidoton tai muu erikoisruokavalio). 

Laskutus muodostuu 5 vrk. ennen tapahtumapäivää vahvistetun lukumäärän mukaan.

Huom! Muistakaa aina ilmoittaa muutoksista puhelimitse 5 vuorokauden jälkeen! Minimilaskutus vähintään 20 hengen mukaan. 

Vierailun hinta muodostuu sisäänpääsymaksusta ja valitsemastanne menusta. Vahvistaessanne olkaa ystävällinen ja ilmoittakaa laskutusmuoto. Pankkikortti sekä Visa- ja Master kortit käyvät laskutettaessa ryhmää kokonaisuudessaan. Laskutustapa tulee ilmoittaa etukäteen tilausta vahvistettaessa. 

Laskutustapahtuu vahvistetun henkilömäärän mukaan jos ryhmäkoko on ilmoitettua pienempi, vähintään kuitenkin 20 henkilön mukaan. Laskuttaja: Garmon Oy, Elfvinginkuja 11, 02420 Jorvas, 

Y-tunnus:0858091-9 , Maksuaika 7 vrk, myös verkkolaskutuksessa.

Peruutukset:

Peruutusehtoja sovelletaan seuraavasti jos ei muuta sovita. Tilaus voidaan kuluitta peruuttaa 28 vrk ennen matkan alkua. Jos peruutus tapahtuu 27 – 14 vrk. ennen tilauksen alkua, veloitetaan peruutuskulut, enintään 25% tilauksen hinnasta. Jos peruutus tapahtuu 13 – 2 vrk. ennen tilauksen alkua, veloitetaan peruutuskuluina 75% tilauksen hinnasta. Jos tilaus peruutetaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen tilauksen alkua on laskuttajalla oikeus periä koko tilauksen hinta.

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi Pokrovaan!

Pin It on Pinterest