Ryhmävastaavan muistettavaksi

Vierailuun tarvittava minimi ryhmäkoko on 20 hlöä, maksimi ryhmäkoko 50 hlöä. Maksimimäärässä on hieman joustoa, mutta se täytyy tiedustella etukäteen.

Vierailu varataan sähköpostitse osoitteessa pokrova@pokrova.fi
Varaukseen tulee saada Pokrovasta vahvistettu vastaus.
Jos olette yhteydessä puhelimitse, emmekä heti vastaa puhelimeen, olemme varattuja. Soitamme takaisin vapauduttuamme, jos puhelinnumeronne ei ole salainen.

Ruokailuun valittu menu on ilmoitettava kuukautta ennen saapumista, samoin alustava henkilömäärä. Menun tulee olla yhtenäinen koko ryhmälle. Viikkoa ennen saapumista on ilmoitettava sähköpostitse lopullinen osallistujamäärä. Jos osallistujamäärässä tapahtuu muutoksia, esim. sairastumisia lähtöaamuna, ilmoitetaan siitä puhelimitse numeroon 09-2211400. Muistakaa ilmoittaa kaikki ruokailijat, niin kuljettaja kuin matkanjohtajakin.

Ryhmäkoon ollessa vähintään 30 hlöä, on heistä yksi ”vapaamatkustaja”, jonka ryhmä voi itse päättää. Ryhmäkoon ollessa vähintään 50 hlöä on kaksi ”vapaamatkustajaa”, esimerkiksi kuljettaja ja ryhmänjohtaja.

Kun olette varanneet haluamanne menun, muistakaa ilmoittaa se osallistujille. Erikoisruokavaliot on myös ilmoitettava etukäteen samalla kun lopullinen henkilömäärä ilmoitetaan viikkoa ennen saapumista. Paikan päällä emme voi enää reagoida muutoksiin ruokavalion suhteen tai annoksien määrään.Valmistamme juuri sen määrän annoksia kuin etukäteen on tilattu. Toimimme tilausravintola-periaatteella.  Näin ei tule tehtyä turhia annoksia eikä ruokaa mene hukkaan. Tuotteemme ovat laktoosittomia. Kaikki tuotteemme valmistetaan paikan päällä veljestön toimesta omassa keittiössämme.

Saapuessanne päärakennukseen ryhmävastaavan tulee saapua ensimmäisten joukossa, jotta voimme vielä tarkistaa osallistujamäärän olevan sama kuin ilmoitettaessa. Ryhmävastaava voi myös samalla avustaa pöytiin ohjaamisessa.
Pyörätuoleilla matkustavista on ilmoitettava etukäteen. Rollaattorit voi jättää päärakennuksen ulkopuolelle sääolosuhteet huomioiden.

Päärakennukseen on nousua ja seitsemän rappusta, joten matkalle osallistuvan tulee miettiä omaa kuntoa, tai sitten hankkia mukaan avustaja. Samoin pyörätuolilla matkaavan tulee ottaa mukaan avustaja, joka auttaa päärakennukseen pääsemisessä.

Päärakennuksessa on kaksi toilettia. Kirkossa yksi, heti eteisessä oikealla.

Vierailua varattaessa tulee ilmoittaa maksaja. Jos kysymyksessä on yritys tai yhdistys niin Y-tunnus, laskutusosoite. Myös sähköpostiosoite käy. Verkkolaskutus on meillä myös mahdollista. Verkkolaskutustiedot on annettava etukäteen. Ryhmävastaavan tulee kerätä osallistujilta maksu etukäteen, jos maksu suoritetaan käteisellä. Tämän vuoksi on tärkeätä ilmoittaa tarkka osallistujamäärä, jotta kuitin voi kirjoittaa juuri oikealle summalle.
Emme ota vastuuta etukäteen tilattujen ruokailijoiden poisjäänneistä, vaan laskutamme tilattujen tuotteiden mukaan.
Maksuaika on laskutuksessa 7 vrk, myös verkkolaskuissa.
Korttimaksaminen ei ole mahdollista, myymälässä on käteismaksu.

Viinin maksamisen ruokailun yhteydessä voi suorittaa käteisellä tai se voidaan lisätä laskutukseen.

Kirkon vieressä on parkkipaikka, johon bussin voi pysäköidä. Jos saavutte henkilöautoilla, niin autoja voi pysäköidä kahteen riviin. Olkaa ystävällisiä ja aloittakaa parkkipaikan täyttö vasemmalta aidan vierestä, jotta mahdollisimman moni auto mahtuisi pysäköimään.

Toivomme, että huomioitte naapurimme ja jätätte ajotien vapaaksi. Noudattakaa liikennemerkkejä. Kuljetusyritysten tulee opastaa kuljettajia niin, ettei turhaa tyhjäkäyntiä ole. Täytyy myös muistaa, että ajoväylät tulee olla vapaat hälytysajoneuvoja varten.

Ryhmävastaavan tulee huomioida matkalle lähdettäessä osallistujien kunto ja varautua niin, että joukossa on henkilö tai henkilöitä, jotka osaavat toimia sairauskohtauksen sattuessa. Osallistujan on itse myös arvioitava oma kuntonsa ennen lopullisen päätöksen tekemistä matkalle osallistumiseen. Hätäkeskukseen soitettaessa siellä on meidän koordinaatit ( Luostari, Pokrovan Luostari, Elfvinginkuja 11, Jorvas, Kirkkonummi).

Ostettavat tuotteet
Ryhmän on mahdollista ilmoittaa halukkuutensa ostaa mukaan lämpimäisiä, kaalipiirakoita tai Pokrovan omaa leipää, tai pakastettua borssikeittoa litran astioissa. Voitte jopa kerätä etukäteistilauksen ja toimittaa sen meille viikkoa ennen saapumistanne, samalla kun teette lopullisen vahvistuksen. Myös nämä tuotteet ovat laktoosittomia. Gluteiinittomia tuotteita ei ole toistaiseksi saatavana mukaan ostettavaksi. Jos ryhmä on tilannut borssikeittomenun lounaaksi, niin silloin teemme piirakoita ja muissa aterioissa teemme omaa leipää mukaan ostettavaksi. Muistutamme, että jos normaaliin toimintaamme tulee muutoksia esim. sairastumisen vuoksi, pidätämme oikeudet etukäteistilauksiin. Toivottavasti ymmärrätte asemamme, sillä yhteisömme on varsin pieni.

Valokuvaus
Valokuvaus ei ole sallittua kirkossa. Muualla valokuvaus on sallittua, niin puutarhassa kuin päärakennuksessakin. Myynnissä on esite, jossa kirkosta on kuvia ja historiikki. Toivomme kuitenkin hienotunteisuutta henkilöitä kuvattaessa. Kuvia ladattaessa sähköisiin medioihin on syytä muistaa, että sijaintitietoja ei kannata jakaa. Näin estämme mahdolliset ilkivaltatapaukset tulevaisuudessa.