FAQ / Kysymyksiä ja vastauksia

 

Kuka voi tulla vierailemaan Pokrovaan?


Otamme vastaa ryhmiä jotka voivat halutessaan tilata esittelyn ja ruokapalveluita meiltä. Ryhmäkoon tulee olla vähintään 20 henkilö, toukokuussa 30 henkilöä klo 11.00 alkavaan vierailuun.

Pienemmille ryhmille tai yksityishenkilöille tarjoamme mahdollisuutta vierailuun erilaisissa tapahtumapäivissä esim. puutarhapäivä, yleisöpäivät. Jumalanpalveluksiin ovat kaikki tervetulleita, vaikka vain lyhyeksikin aikaa – oman aikataulun mukaan. Palvelusten yhteydessä voi vierailla myös puutarhassa. Tapahtumiin ja palveluksiin on vapaa pääsy.

Milloin olette auki?
Tähän löydätte vastauksen kohdasta ryhmävierailut. Maanantaista lauantaihin, yleensä maaliskuusta marraskuuhun. Sunnuntai on lepopäivä Jumalanpalveluksen jälkeen.

Kuka voi osallistua Jumalanpalveluksiin?
Kaikki ovat tervetulleita, ehtoolliseen voivat osallistua vain siihen valmistautuneet ortodoksisen kirkon jäsenet.

Milloin on Jumalanpalveluksia?
Palvelukset osiosta löytyy aikataulu, myös hos.fi sivustolla löytyvät tiedot myös.

Kuinka pääsen Pokrovaan?
Aikataulut löytyvät hsl.fi sivustolta. Juna saapuu Jorvaksen seisakkeelle josta meille on matkaa 500 metriä ja linja-auto pysäkki ( ennen Masalantien ja Vanhan Rantatien risteystä )on 100 metrin päässä kirkosta.
Linjat 171-174 ajavat Kirkkonummelle Matinkylästä, eli ensin metrolla Matinkylään ja laituri 10 terminaalista.

Valokuvaus?
Valokuvaus ei ole sallittua kirkossamme, puutarhassa ja päärakennuksessa voi valokuvata ottaen huomioon henkilöiden yksityisyyden – tahdikkuutta tarvitaan. Valokuvien jakaminen sosiaalisessa mediassa vaatii myös tahdikkuutta, sijaintitietojen jakamisessa kannattaa käyttää harkintaa.

Borssipäivät?
Tiedot löytyvät omasta osiosta sivuiltamme.

Pin It on Pinterest