TEL:09-22 11 400

Ryhmävastaavan ”työkalupaketti”

Ryhmävierailun ohjelma

 

Sisäänpääsy vierailuissa 5 € / henkilö, sis. esittelyn

Vierailuajat ryhmille ma-la, kirkolliset juhlapalvelukset voivat myös olla viikkopäivinä, tämä kannattaa huomioida varattaessa, sunnuntai on lepopäivä.

Saapumiset lounasvierailuille klo 11.00 ja 13.30

Illallisryhmävierailuajat klo 17.00

Pokrovan portit sulkeutuvat klo 21.00

Vierailun kesto on n. 2,5 tuntia joten se kannattaa huomioida kuljetusta tilattaessa.

Vierailun yhteydessä muista ohjelmista ilmoitettava etukäteen vahvistuksen yhteydessä ( kokoukset, merkkipäivät jne. )

Tutustuminen Pokrovaan alkaa kirkkoon tutustumisella,

kokoontuminen tapahtuu kirkon edessä etukäteen sovittuna ajankohtana ja voitte astua rohkeasti suoraan kirkkoon sisälle saapuessanne. Jos olette etuajassa olkaa ystävällisiä ja soittakaa numeroomme niin voimme aloittaa aikaisemminkin.

Kirkkoon ja puutarhaan tutustuminen kestää hieman vuodenajasta riippuen tunnin verran. Sovittaessa myös muu järjestely mahdollista.

Kirkkoon tutustumisen jälkeen siirrymme päärakennukseen Villa Dannebrogiin puutarhan kautta. Päärakennus sijaitsee villilehmuskujan päässä mäen päällä.

Veljestön ruokasali (trapesa) sijaitsee pääsisäänkäynnistä vasemmalla puolella jossa on kolme pitkää ruokapöytää.

Päärakennuksen ensimmäinen kerros on vieraskerros jossa sijaitsee myös muutamia vierashuoneita. Toivomme ryhmävastaavan saapuvan ensimmäisten joukossa ja jos on muutoksia ilmoitettuihin tietoihin niin ilmoittavan niistä meille viimeistään tässä vaiheessa. Mieluummin matkalle lähdettäessä puhelimitse niin ehdimme reagoida muutoksiin.

Ruokailun jälkeen on mahdollisuus vierailla pienessä putiikissa, jossa on veljestön itsensä kerättyjä, säilömiä, kuivattuja ja valmistettuja luonnontuotteita lehmuksenkukkateestä, mehuista, sienisäilykkeistä erilaisiin hilloihin. Leivomme tuoreita piirakoita tai leipää yleensä aamuisin riippuen hieman ryhmien tilaamista aterioista.

Huomautamme että valmistamme kaikki tuotteet itse ( myös ateriat jotka tilaatte ) ja niitä on saatavissa sen vuoksi rajoitettu määrä. Pienessä putiikissamme on ainoastaan käteismaksu mahdollisuus.

 

Kestävä tulevaisuus

 

Valmistamme ateriat itse ja hankimme raaka-aineet juuri tilattujen määrien mukaan.

Näin vältämme hukkaan menevää raaka-ainetta ja osallistumme kanssanne kestävän tulevaisuuden ylläpitoon.

Myös muissa asioissa huomaatte panoksemme asiaan vieraillessanne Pokrovassa, esim. maalämpö, vesisähkö, paperinkeräys, veden kulutuksen säästö, kestävät astiat, kierrättäminen yleensä jne.

Ryhmän koko ja laskutus

Minimiryhmäkoko tulee olla väh. 20 henkilöä, ruokasaliin mahtuu 49 ruokailijaa ja viereiseen kabinettiin max. 11 hlöä.

Yli 30 henkilön ryhmässä 1 henkilö (esim. kuljettaja) ilmainen ja yli 50 henkilön ryhmässä 2 henkilöä ilmaiseksi. Koko ryhmälle menun tulee olla yhtenäinen, erikoisruokavalioissa 5 euron lisämaksu per henkilö (esim. gluteiiniton, maidoton tai muu erikoisruokavalio). 

Laskutus muodostuu 5 vrk. ennen tapahtumapäivää vahvistetun lukumäärän mukaan. Huom! Muistakaa aina ilmoittaa muutoksista puhelimitse 5 vuorokauden jälkeen! 

Minimilaskutus vähintään 20 hengen mukaan.

Vierailua varattaessa tulee ilmoittaa maksaja ja jos kysymyksessä on yritys tai yhdistys niin Y-tunnus, laskutusosoite (myös sähköpostiosoite käy).

Verkkolaskutus on myös mahdollista meillä. 

Ryhmävastaavan tulee kerätä osallistujilta maksu etukäteen jos maksu suoritetaan käteisellä. Tämän vuoksi on tärkeä ilmoittaa tarkka osallistujamäärä jotta kuitin voi kirjoittaa juuri oikealle summalle.

Emme ota vastuuta etukäteen tilattujen ruokailijoiden poisjäänneistä vaan laskutamme tilattujen tuotteiden mukaan.

Maksuaika on laskutuksessa 7 vuorokautta.

Viinin maksamisen ruokailun yhteydessä voi suorittaa käteisellä tai se voidaan lisätä laskutukseen.

Vierailun hinta muodostuu sisäänpääsymaksusta ja valitsemastanne menusta. Vahvistaessanne olkaa ystävällinen ja ilmoittakaa laskutusmuoto.

Pankkikortti sekä Visa- ja Master kortit käyvät laskutettaessa ryhmää kokonaisuudessaan.

Varaaminen

Vierailu varataan sähköpostitse osoitteeseen pokrova@pokrova.fi

Varaukseen tulee saada vahvistettu vastaus.

Jos olette yhteydessä puhelimitse ja emme vastaa niin olemme varattuja mutta soitamme takaisin vapauduttuamme jos puhelinnumeronne ei ole salainen.

Ruokailuun valittu menu ilmoitettava kuukautta ennen saapumista, samoin alustava henkilömäärä. Menun tulee olla yhtenäinen koko ryhmälle. Viikkoa ennen saapumista ilmoitettava sähköpostitse lopullinen osallistujamäärä. Jos osallistuja määrässä tapahtuu muutoksia (esim. sairastumisia) lähtöaamuna ilmoitetaan siitä puhelimitse numeroon 09-2211400. Muistakaa ilmoittaa kaikki ruokailijat niin kuljettaja kuin matkanjohtaja.

Kun olette varanneet haluamanne menun niin muistakaa ilmoittaa se osallistujille. Erikoisruokavaliot on myös ilmoitettava etukäteen vahvistuslomakkeella/ viestillä. Paikan päällä emme voi enää reagoida muutoksiin ruokavalion suhteen tai annoksien määrään. Valmistamme juuri sen määrän annoksia kun etukäteen on tilattu, toimimme tilausravintola periaatteella.. Tuotteemme ovat laktoosittomia. Kaikki tuotteemme valmistetaan paikan päällä meidän omasta toimesta omassa keittiössämme.

Päärakennus ja trapesa

Saapuessanne päärakennukseen ryhmävastaavan tulee saapua ensimmäisten joukossa jotta voimme vielä tarkistaa että osallistuja määrä on sama kuin ilmoitettaessa. Ryhmävastaava voi myös samalla avustaa pöytiin ohjausta.

Pyörätuoleilla matkustavista on ilmoitettava etukäteen, rollaattorit voi jättää päärakennuksen ulkopuolelle (ottaen huomioon tietysti sääolosuhteen).

Päärakennukseen on nousua ja seitsemän rappusta, joten matkalle osallistuvan tulee miettiä omaa kuntoa tai sitten hankkia mukaan avustaja.

Samoin pyörätuolilla matkaavan tulee ottaa mukaan avustaja joka auttaa päärakennukseen pääsemisessä.

Päärakennuksessa on kaksi toilettia ja kirkossa yksi (heti eteisessä oikealla).

Pysäköinti

Kirkon vieressä on parkkipaikka johon bussi voi pysäköidä tai jos saavutte henkilöautoilla niin autoja voi pysäköidä kahteen riviin.

Toivomme että huomioitte naapurimme ja ajotie jää vapaaksi. Noudattakaa liikennemerkkejä. Kuljetusyritysten tulee opastaa kuljettajia niin ettei turhaa tyhjäkäyntiä ole. Täytyy myös muistaa että ajoväylät tulee olla vapaat hälytysajoneuvoja varten.

Osallistujien kunto ja ensiapu

Ryhmävastaavan tulee huomioida matkalle lähdettäessä osallistujien kunto ja varautua niin että joukossa on henkilö tai henkilöitä jotka osaavat toimia sairaskohtauksen sattuessa. Osallistujan on itse myös arvioitava oma kunto ennen lopullisen päätöksen tekoa osallistuuko matkaan.

Muistutamme että vesipullo on syytä ottaa mukaan matkalle varsinkin kesällä ja jos matkapäivä on pitkä.

Hätäkeskukseen soitettaessa heillä on meidän koordinaatit 

( Luostari, Pokrovan Luostari, Elfvinginkuja 11, Jorvas, Kirkkonummi)

Ostettavat tuotteet

Ryhmän on mahdollista ilmoittaa halukkuutensa ostaa lämpimäisiä (kaalipiirakoita tai Pokrovan omaa leipää) tai pakastettua borssikeittoa (litran astioissa). Voitte jopa kerätä etukäteistilauksen jos haluatte ja toimittaa sen meille viikkoa ennen saapumistanne samalla kun teette lopullisen vahvistuksen. Myös nämä tuotteet ovat laktoosittomia. 

Gluteiinittomia tuotteita ei ole toistaiseksi saatavana mukaan ostettavaksi. 

Jos ryhmä on tilannut borssikeittomenun lounaaksi niin silloin teemme piirakoita ja muissa aterioissa teemme omaa leipää mukaan ostettavaksi. Muistutamme että jos normaaliin toimintaamme tulee muutoksia niin pidätämme oikeudet etukäteistilauksiin. ( esimerkiksi sairastapaus ) Toivottavasti ymmärrätte asemamme sillä yhteisömme on varsin pieni.

Valokuvaus

Valokuvaus ei ole sallittua kirkossa, muualla valokuvaus on sallittua, niin puutarhassa kuin päärakennuksessa. Myynnissä on esite jossa kirkosta on kuvia ja historiikki. Toivomme kuitenkin hienotunteisuutta henkilöitä kuvattaessa. Kuvia ladattaessa sähköisiin medioihin on syytä muistaa että sijaintitietoja ei kannata jakaa. Näin estämme mahdolliset ilkivalta tapaukset tulevaisuudessa.

Loading...

Pin It on Pinterest