TEL:09-22 11 400

Ryhmävierailut

Tutustuminen Pokrovaan alkaa kirkkoon tutustumisella. Kokoontuminen tapahtuu kirkon edessä etukäteen sovittuna ajankohtana.Voitte saapuessanne  astua suoraan kirkkoon sisälle. Jos olette etuajassa, olkaa ystävällisiä ja soittakaa numeroomme, niin voimme aloittaa aikaisemminkin. Kirkkoon ja puutarhaan tutustuminen kestää vuodenajasta riippuen tunnin verran. Sovittaessa myös muu järjestely on mahdollista.
Kirkkoon tutustumisen jälkeen siirrymme päärakennukseen,Villa Dannebrogiin puutarhan kautta. Päärakennus sijaitsee villilehmuskujan päässä mäen päällä. Veljestön ruokasali, trapesa, sijaitsee pääsisäänkäynnistä vasemmalla, jossa on kolme pitkää ruokapöytää. Päärakennuksen ensimmäinen kerros on vieraskerros, jossa sijaitsee myös muutamia vierashuoneita.
Ruokailun jälkeen on mahdollisuus vierailla pienessä putiikissa, jossa on veljestön itsensä keräämiä ja säilömiä, kuivattuja ja valmistettuja luonnontuotteita. Lehmuksenkukkatee, sienisäilykkeet, erilaiset mehut ja hillot kuuluvat valikoimaan.
Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi Pokrovaan!
Avoinna:
Maanantaista lauantaihin.
Sisäänpääsy vierailuissa 5 € / henkilö.
Vierailuajat ryhmille:
Saapuminen lounasvierailulle klo 11.00 ja klo 13.30 Vierailun kesto on n. 2,5 tuntia, joten se kannattaa huomioida kuljetusta tilattaessa. Olemme avoinna ryhmävierailuille maaliskuusta 2023 alkaen aina lokakuun loppuun 2023 asti. Muutokset mahdollisia. Sunnuntai on lepopäivä.
Kirkolliset juhlat saattavat rajoittaa tiettyjä vierailupäiviä.

Pääsiäisaika

Haluamme muistuttaa, että vuonna 2022 pääsiäisaika alkaa meillä 9.4.2023 ja kestää 40 vuorokautta 17.5.2022 asti. Ruokasalissamme teillä on mahdollista nähdä pääsiäiskoristelumme: lukemattomat pääsiäismunat roikkuvat katosta. Myös kirkossa näkyy pääsiäisajan rikkaus.

Huomioitavaa vierailua suunniteltaessa:
Talvi- ja kevätaikana pyydämme keliolosuhteista johtuen varovaisuutta liikuttaessa pihamaalla. Kuumana aikana on matkaajien hyvä ottaa juotavaa mukaan.
Henkilökohtainen matkavakuutus on syytä aina olla voimassa.
Kirkon käyttäytymissäännöt:
Kirkossa voi ottaa istumapaikan, joten tulkaa rohkeasti peremmälle. Pukeutumisessa noudatetaan varsinkin kesäaikana seuraavaa: paitojen tulee olla vähintään puolihihaisia ja hameiden polvipituisia. Päähinettä voivat käyttää naiset ja kirkolliset henkilöt, joille sen käyttö on siunattu.
Kirkossa voi ostaa tuohuksia ja asettaa ne haluamansa ikonin eteen. Sytytämme tuohukset seuraavassa palveluksessa.
Loading...

Pin It on Pinterest