TEL:09-22 11 400

Yhteistyökumppanimme Sesonkipuoti

Yhteistyömme alkoi pari vuotta sitten. Bettina sai ”hajua” tuotteistamme siskonsa kautta kun olimme olleet ensimmäistä kertaa Tuomaanmarkkinoilla senaatintorilla.
Sitten tulikin tapaaminen, suunnittelimme mitä hänen ensimmäinen sisämyynti paikka tarvitsisi Pokrovasta, kun se aukeaisi kauppakeskus Rediin. No, kaalipiirakat ja borssikeitto pakastetuotteena päätyivät hänen valikoimiin. Hemmottelimme myös asiakkaita myös erilaisilla pasteijoilla ja Pokrovan omenatortulla.
Sesonkipuoti ja Pokrova tukevat toisiaan yhteistyöllä, varsinkin tässä vaikeassa ajassa jota käymme nyt läpi. Te, arvoisat asiakkaat, olette meidän pikku pakertajien tukijoita ja toivomme että tämä kannustaa teitä auttamaan muitakin pieniä yrittäjiä tässä ajassa. Lämmin kiitos!
Sesonkipuoti on laajentunut Hertziin ( Herttoniemi ), Columbukseen ( Vuosaari ), Ainoaan ( Tapiola ) ja Kauppakeskus Kaaressa ( Kannelmäki ) Prisman kassalinjastoa vastapäätä. Näistä paikoista löydätte monen pientuottajien tuotteita, tuoreita vihanneksia, marjat ja sienet sesongin mukaan ja paljon muuta herkullista ostoskassiin.
Viime keväänä Bettina avasi nettikaupan kun pandemia puhkesi ja sieltä on helppo tilata tuotteita pääkaupunkiseudulle. Löydätte yhteistiedot linkin kautta sivumme alaosasta: Yhteistyökumppanit.
Täytyy muistuttaa että samalla hän työllistää useita henkilöitä ja toivomme että sen vuoksi ymmärrätte että Pokrovan tuotteiden hinnat ovat hieman korkeammat kuin meillä, samalla hän tuo ne myös teidän lähelle ja näin teillä on helpompi saada ne ja muita tuotteita.
Jäämme odottamaan mitä Bettina on keksinyt ensi sesongiksi?  Saimmekin uutisen että Vantaalle Myyrmanniin aukeaa Sesonkipuoti maalis-huhtikuussa.

 

Sesonkipuoti hertsi 1
Loading...

Pin It on Pinterest

Share This