TEL:09-22 11 400
okk 08 booklet kansi low

Ylösnousemisen päivä

Ortodoksinen kamarikuoro äänitti pääsiäisyön veisuja sisältävän levyn Haminan pyhien apostolien Pietarin ja Paavalin kirkossa tammikuussa 2020. Covid-19 pandemian vuoksi julkaisukonsertit jouduttiin siirtämään viime keväällä ja nyt näyttää siltä, että tulossa on jo toinen pääsiäiskausi tyhjillä kirkoilla. Ortodoksinen kamarikuoro haluaa tuoda tähän kevääseen lohtua ja pääsiäisen riemua julkaisemalla uuden äänitteen ”Ylösnousemisen päivä”.

Tässä on ääninäyte ensimmäiseen veisuun: https://youtu.be/wCVtSTz9Ing
CD on koostettu pääsiäisyön aamupalveluksen ja liturgian veisuista ja se seuraa jumalanpalveluksen kulkua, ikään kuin kuulija olisi mukana puolenyön ristisaatosta alkaen aina pääsiäisyön palveluksen loppuun saakka.
Aivan kuten pääsiäisyönäkin, aamupalveluksen ytimen muodostaa pyhän Johannes Damaskolaisen pääsiäiskanonin irmossit. Liturgian veisuista levyllä kuullaan mm.  juhlan antifonit sekä neljä juhlan teksteihin laadittua konsertoivaa sävellystä.
Levyä voitte tilata lähettämällä sähköpostin meille. Jos tilaatte palmusunnuntain tuotteita niin samalla onnistuu levyn nouto. Levyn hinta 20 €, tuotto menee lyhentämättömänä kamarikuorolle.
Loading...

Pin It on Pinterest

Share This